Skip to main content

Τηρούμε και υπερβαίνουμε τα αυστηρότερα  πρότυπα ασφάλειας στον κόσμο.

Τα συστατικά του ελαίου καρύδας

Τα συστατικά μας

Όλα τα συστατικά μας έχουν καθοριστική σημασία για τη δημιουργία προϊόντων που είναι απαλά και ήπια για την ευαίσθητη επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα μάτια των μωρών. Επειδή είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι ακριβώς περιέχουν τα προϊόντα που επιλέγετε για τη φροντίδα του μωρού σας, έχουμε δημιουργήσει για εσάς ένα σχετικό γλωσσάριο.

Η διαδικασία ελέγχου της ασφάλειας σε 5 στάδια

Δεσμευόμαστε για τη δημιουργία των πιο απαλών βρεφικών προϊόντων στον κόσμο. Γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει μια εκτενή διαδικασία ελέγχου που εγγυάται την ασφάλεια και την ποιότητα των βρεφικών προϊόντων μας. Αν κάποια σύνθεση αποτύχει σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας, ξεκινάμε τη δημιουργία του προϊόντος από την αρχή. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε επιτύχει εδώ και πάνω από 100 χρόνια να αναπτύσσουμε τα πιο απαλά βρεφικά προϊόντα στον κόσμο, θέτοντας πάντα τον πήχη υψηλότερα.

 • 1. Επιλογή πρώτων υλών

  Diamond icon

  Τα κορυφαία προϊόντα βασίζονται σε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ελέγχουμε εξονυχιστικά κάθε προμηθευτή και αποδεχόμαστε μόνο υλικά από προμηθευτές που πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας τα οποία θέτουμε.

 • 2. Αξιολόγηση συστατικών

  Molecule icon

  Τα συστατικά που λαμβάνουμε υποβάλλονται σε αξιολόγηση, ώστε να διαπιστωθεί εάν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις για την ασφαλή χρήση τους σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Κατά την επιλογή τους πραγματοποιούμε περαιτέρω ελέγχους, αξιολογώντας τυχόν προσμείξεις και λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πρόσφατα ευρήματα από μελέτες σχετικά με την προσωπική φροντίδα, τα τρόφιμα αλλά και από ιατρικές έρευνες.

 • 3. Κλινική αξιολόγηση και δοκιμές

  Pipette icon

  Μετά την ανάπτυξη κάθε σύνθεσης, διεξάγουμε εργαστηριακούς ελέγχους με τη συμμετοχή εθελοντών. Οι ειδικοί συνεργάτες μας ελέγχουν κάθε πιθανό πρόβλημα, όπως η εμφάνιση ερεθισμών στα μάτια ή την επιδερμίδα. Με αυτόν τον τρόπο η βάση δεδομένων ασφαλείας μας περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με μια ευρεία σειρά αντιδράσεων σε κάθε σύνθεση, που μας χρησιμεύουν για κάθε νέο προϊόν που αναπτύσσουμε.

 • 4.Χρήση υπό πραγματικές συνθήκες

  Chart icon

  Προσπαθούμε να ελέγχουμε τα βρεφικά προϊόντα μας σε συνεργασία με τους καταναλωτές. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά συμμετέχετε στη διαδικασία! Ταυτόχρονα διεξάγουμε εργαστηριακούς ελέγχους υπό διαφορετικές συνθήκες, όπως υπερβολική θερμότητα, ψύχος, υγρασία και πολλά ακόμα σενάρια, ώστε να επιβεβαιώσουμε την απόλυτη ασφάλεια και τη συνοχή των προϊόντων μας.

 • 5. Διαρκής αξιολόγηση

  Circular arrow icon

  Το τελικό προϊόν είναι πλέον διαθέσιμο σε καταστήματα λιανικής, αλλά η δουλειά μας δεν σταματάει εδώ. Εξακολουθούμε να συλλέγουμε νέες πληροφορίες, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουμε υπόψη τα σχόλιά σας, είτε μέσω των κλήσεων στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και πραγματοποιούμε βελτιώσεις, εάν χρειάζεται, διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας.

Η επιστήμη πίσω από την ασφάλεια των συστατικών

1. Συντηρητικά

Τα συντηρητικά αποτελούν βασικό μέρος των προϊόντων προσωπικής περιποίησης και βρεφικής φροντίδας. Χωρίς αυτά, τα προϊόντα καθημερινής χρήσης θα έληγαν μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες ή ακόμα και ημέρες. Χρησιμοποιούμε μόνο συντηρητικά που έχουν αποδειχθεί εδώ και δεκαετίες ότι είναι ασφαλή και φέρουν την έγκριση της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και των αρμόδιων ευρωπαϊκών ρυθμιστικών φορέων.

2. Αρώματα

Οι πολυαισθητηριακές εμπειρίες, όπως τα αρώματα, συμβάλλουν σημαντικά στην καλή σωματική και ψυχική ανάπτυξη των μωρών. Από τις αρωματικές ενώσεις που χρησιμοποιούνται σε καταναλωτικά προϊόντα, μόλις το 25% πληροί τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας μας και μπορεί να συμπεριληφθεί στα απαλά βρεφικά προϊόντα μας. Κανένα από τα αρώματα που χρησιμοποιούμε δεν περιέχει γνωστές αλλεργιογόνες αρωματικές ουσίες.*

 

*Σε επίπεδα χαμηλότερα του ορίου επισήμανσης όπως ορίζεται σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις της ΕΕΑΚ

aloe vera plant

Το πρότυπό μας για φυσικά συστατικά

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρότυπο που χρησιμοποιούμε για τα φυσικά συστατικά μας.

Επιστροφή στην κορυφή