Skip to main content

Μέσω προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας, οικονομικής ενίσχυσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, το JOHNSON’S® υποστηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη υγιών και χαρούμενων παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Ορισμένα από τα προγράμματα στα οποία συμμετέχουμε είναι τα εξής:

Save the Children® – Το JOHNSON’S® προασπίζεται τα συμφέροντα των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την οργάνωσηSave the Children®στηρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ενθαρρυντικού περιβάλλοντος, το οποίο συμβάλλει στην ευημερία και την ανάπτυξη των μωρών σήμερα και στο μέλλον.

Αναπτυξιακοί στόχοι της χιλιετίας (ΑΣΧ) - Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει θέσει 8 Αναπτυξιακούς στόχους της χιλιετίας για την αρωγή των φτωχότερων πληθυσμών στον κόσμο. Οι στόχοι 4, 5 και 6 εστιάζουν ειδικότερα στην υγεία και την ευημερία των βρεφών και των μητέρων. Το 2010 τοJOHNSON’S®σε συνεργασία με τη θυγατρική εταιρεία μας J&J, δήλωσε ότι πρόκειται να στηρίξει τους Αναπτυξιακούς στόχους της χιλιετίας 4, 5 και 6, αναλαμβάνοντας τη διεξαγωγή ενός πενταετούς προγράμματος που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες 120 εκατομμυρίων γυναικών και παιδιών έως το 2015.Είμαστε ήδη στη φάση της επίτευξης αυτού του στόχου, ενώ σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την επίλυση ανάλογων ζητημάτων ζωτικής σημασίας στη διάρκεια του 2015 και αργότερα.

Τα μωρά μας θα κληρονομήσουν αυτόν τον πλανήτη

Θέλουμε όλοι να αφήσουμε στα παιδιά μας ένα υγιές περιβάλλον. ΤοJOHNSON’S® έχει δεσμευτεί να συμβάλλει στη διασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος για όλα τα παιδιά του κόσμου που μεγαλώνουν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που η θυγατρική εταιρεία μας, Johnson&Johnson, προστατεύει εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια τον πλανήτη, επισκεφθείτε την τοποθεσία HealthyEssentials.com.

Με τον παγκόσμιο πληθυσμό να αγγίζει τα 9 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050 και τους φυσικούς πόρους να καταναλώνονται ταχύτερα από τη δυνατότητα της φύσης να τους ανανεώσει, η προστασία του πλανήτη που νοιάζεται για μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ άλλοτε.

EARTHWARDS®: Ένας από τους τρόπους που πιστοποιούν τη δέσμευσή μας για τη βελτίωση του περιβάλλοντος είναι το πρόγραμμα EARTHWARDS®. Η λήψη αναγνώρισης από το πρόγραμμαEARTHWARDS® δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί την ανάπτυξη προϊόντων που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα της Johnson&Johnson όσον αφορά τη βιωσιμότητα. Λαμβάνουμε υπόψη τις επιπτώσεις που έχει η ανεύρεση των συστατικών, η παραγωγή, η συσκευασία, καθώς και η διάθεση του προϊόντος σε εσάς. Μελετούμε, επίσης, τις επιπτώσεις της χρήσης του (για παράδειγμα, σε συνδυασμό με ζεστό νερό) αλλά και της απόρριψής του στο περιβάλλον (ανακύκλωση)!

Μέχρι το 2020 όλα τα νέα προϊόντα JOHNSON’S® θα φέρουν την πιστοποίηση EARTHWARDS®, που σημαίνει ότι θα ικανοποιούν τα υψηλότερα και επιστημονικά εγκεκριμένα περιβαλλοντικά πρότυπα σε τουλάχιστον τρεις από τις επτά κατηγορίες: υλικά, συσκευασία, ενέργεια, νερό, απόβλητα, καινοτομία και κοινωνικές επιπτώσεις. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την πιστοποίηση EARTHWARDS® της εταιρείας μας.

CARETORECYCLE®: Μπορείτε να συμβάλετε κι εσείς από το σπίτι σας και συγκεκριμένα από ένα μικρότερο χώρο του σπιτιού, το μπάνιο σας. Ανακυκλώνοντας τις άδειες συσκευασίες των προϊόντων JOHNSON’S® μάς βοηθάτε να δώσουμε νέα ζωή στα χρησιμοποιημένα πλαστικά υλικά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμαCARETORECYCLE® της εταιρείας μας, επισκεφθείτε τον ιστότοπο CaretoRecycle.com

Η δέσμευσή μας για φροντίδα και ασφάλεια:Έχουμε αναπτύξει εργαλεία που μας βοηθούν να διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας δεν είναι ήπια μόνο για το μωρά, αλλά και για το περιβάλλον, ακόμη και για μεγάλο διάστημα μετά τη χρήση τους. Δεδομένου ότι πολλά από τα προϊόντα μας καταλήγουν μετά το πλύσιμο του σώματος στα τοπικά συστήματα αποχέτευσης, τα οποία επικοινωνούν με το ευρύτερο δίκτυο παροχής νερού, προσπαθούμε να κατανοήσουμε πώς τα προϊόντα μας αλληλεπιδρούν με αυτά τα υδάτινα περιβάλλοντα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο που αποκαλούμε GAIA — GlobalAquaticIngredientAssessment™ (Παγκόσμια Αξιολόγηση Υδάτινων Συστατικών). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Η δέσμευσή μας για φροντίδα και ασφάλεια.

Επιστροφή στην κορυφή