Skip to main content

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μητέρες, πατέρες, κόρες, γιοι, αδέρφια, παππούδες, θείοι και θείες. Νοιαζόμαστε για την υγεία της δικής μας και της δική σας οικογένειας και για το λόγο αυτό εργαζόμαστε στο JOHNSON’S®. Στο JOHNSON’S® καλούμαστε να θέτουμε διαρκώς το ερώτημα: ποια είναι η καλύτερη επιλογή για ένα μωρό; Είμαστε υπερήφανοι για την αφοσίωση που δείχνουμε στην ανάπτυξη προϊόντων βρεφικής φροντίδας με άριστη ποιότητα, ενώ προσφέρουμε μόνο προϊόντα που θα χρησιμοποιούσαμε και εμείς στις δικές μας οικογένειες.

Janet Nikolovski, Ph.D

  • Βοηθός Διευθυντή και Ερευνητικό Στέλεχος στο τμήμα
  • Έρευνας και Ανάπτυξης Johnson’sBaby,
  • μητέρα διδύμων

Γνωρίζω πολύ καλά τη διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων μας, τον χρόνο που επενδύουμε, την τεράστια ομάδα των ειδικών, την προσοχή με την οποία εργαζόμαστε, όχι μόνο κατά την επιλογή των καλύτερων συστατικών για τα μωρά, αλλά και στις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουμε προκειμένου να ικανοποιούμε τα υψηλά πρότυπα της εταιρείας μας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο έχω πάντα στο σπίτι μου προϊόντα JOHNSON’S®, για εμένα και για τα παιδιά μου.

Μερικές από τις πιο όμορφες αναμνήσεις που έχω από τα παιδιά μου είναι όταν τα έκανα μπάνιο, τα τύλιγα στην πετσέτα τους και τους έκανα μια μεγάλη αγκαλιά. Ακόμη και σήμερα τα αγκαλιάζω ενστικτωδώς μετά το μπάνιο τους και τους λέω πως μυρίζουν σαν λουλουδάκια!

Amanda Hernandez

  • Ανώτερηεπιστημονικήσύμβουλος,
  • Johnson & Johnson
  • Αδερφή και κόρη

Αγαπώ τη δουλειά μου στηνJOHNSON’S®. Μου αρέσει το γεγονός ότι βοηθάμε τους ανθρώπους.

Όλα όσα κάνουμε βασίζονται στην επιστήμη, δεν είναι απλώς λόγια και δεν επηρεάζονται από το πώς μπορεί να αισθανόμαστε κάθε μέρα. Και είναι τόσο σημαντική δουλειά. Δεν έχω παιδιά, αλλά εγώ και η αδερφή μου μεγαλώσαμε με προϊόντα JOHNSON’S® . Είχαμε τόσους κόμπους στα μαλλιά μας μετά το μπάνιο, ώστε κάθε μέρα

χρησιμοποιούσαμε το conditioner σε σπρέι! Ακόμη και τώρα που είμαι μεγάλη, κάθε φορά που μυρίζω αυτό το σπρέι αισθάνομαι και πάλι όπως τότε. Είναι εντυπωσιακό το πώς οι μυρωδιές πυροδοτούν αμέσως τις αναμνήσεις. Όταν δίνω προϊόντα σε φίλους με νέα μωρά, ελπίζω να δημιουργώ και για αυτούς υπέροχες αναμνήσεις.

Neena Tierny

  • ΒοηθόςΔιευθυντή, ΣτέλεχοςΠαγκοσμίουΤμήματοςΈρευναςκα
  • ιΑνάπτυξηςστην Johnson & Johnson Consumer & Personal Products Worldwide
  • Μητέρα τριών παιδιών, ενός κοριτσιού και δύο αγοριών

Ένα από τα αγαπημένα μου καθήκοντα στην JOHNSON’S® είναι η μελέτη των βρεφικών ματιών: πώς αναπτύσσονται, πώς διαφέρουν από αυτά των ενηλίκων και πώς πρέπει να τα φροντίζουμε. Πιο συγκεκριμένα, ο ρόλος μου είναι να θέτω τα προϊόντα σε κλινική αξιολόγηση, μια διαδικασία που, για εμάς, ξεκινά πάντα με την κατανόηση των μωρών. Λειτουργούμε διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.

Χρησιμοποίησα προϊόντα JOHNSON’S®για όλα τα παιδιά μου. Το πιο μικρό εξακολουθεί να μην κλείνει τα μάτια του στη διάρκεια του μπάνιου, γι’ αυτό χρησιμοποιεί ακόμη το σαμπουάν JOHNSON’S® Baby! Κάθε φορά που οι συγγενείς και οι φίλοι μου με ρωτάνε σχετικά με τα προϊόντα JOHNSON’S®, προσπαθώ να τους εξηγήσω τα διαφορετικά συστατικά, τι χρειάζονται και τι δεν χρειάζονται. Συζητώ πάντα για αυτά τα θέματα με τους φίλους και τους συγγενείς μου, και όλοι θέλουν πραγματικά να κατανοήσουν καλύτερα τα προϊόντα.


Τι κάνουμε

Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε τα καλύτερα προϊόντα βρεφικής φροντίδας στον κόσμο. Τα καλύτερα, για εμάς, σημαίνει τα πιο ασφαλή, αγνά προϊόντα, που υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και διαθέτουν προηγμένες συνθέσεις, οι οποίες βασίζονται σε επιστημονικές γνώσεις και πραγματική αγάπη για τα μωρά. Σχεδιάζουμε προϊόντα με σκοπό να προωθήσουμε τιςπολυαισθητηριακές εμπειρίες, οι οποίες είναι γνωστό ότι συμβάλλουν στη σωματική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη των μωρών.


Πώς το κάνουμε

Αναπτύσσουμε τα προϊόντα περιποίησης JOHNSON’S® βασιζόμενοι σε επιστημονικές γνώσεις και στο μητρικό ένστικτο. Θα ήταν πραγματικά αδύνατο να φανταστούμε ότι θα μπορούσαμε να φροντίζουμε τόσο καλά τα μωρά μας χωρίς τη βοήθεια της επιστήμης και τη συνεχή μάθηση, μέσω της εφαρμογής νέων τεχνολογιών και διαδικασιών.

Για το λόγο αυτό, εδώ και δεκαετίες εφαρμόζουμε μια διαδικασία ασφαλείας που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο αυστηρούς και ενδελεχείς ελέγχους προϊόντων στον κλάδο μας.

Επιστροφή στην κορυφή