Skip to main content

Τα αντιβακτηριακά προϊόντα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1970, αλλά η δημοτικότητά τους εκτοξεύτηκε το 2009 λόγω του φόβου για την πανδημία της γρίπης Α (Η1Ν1). Αυτά τα προϊόντα έχουν επανεμφανιστεί στη ζωή μας ως αποτέλεσμα της πανδημίας του COVID-19.

Τα αντιβακτηριακά προϊόντα εξολοθρεύουν αποτελεσματικά τα βακτήρια, τα μικρόβια και τη βρομιά, αλλά πώς το πετυχαίνουν;

Οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για την ικανότητά τους να απομακρύνουν οριστικά όλα τα είδη βακτηρίων από τα χέρια και το σώμα μας. Μόλις τα βακτήρια έρθουν σε επαφή με τα αντιβακτηριακά προϊόντα, πεθαίνουν. Αυτά τα στοιχεία αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των μέτρων υγιεινής και βοηθούν στην πρόληψη ασθενειών. Αυτό είναι εφικτό επειδή περιέχουν συστατικά που εμποδίζουν την αναπαραγωγή των βακτηρίων στην επιφάνεια.

Η αντιβακτηριακή τεχνολογία λειτουργεί με διαφορετικούς τρόπους για να σταματήσει την ανάπτυξη των βακτηρίων εξασφαλίζοντας προστασία από τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων. Σε αντίθεση με τα απολυμαντικά καθαριστικά, των οποίων η δραστηριότητα είναι περιορισμένη, τα αντιβακτηριακά προϊόντα εξολοθρεύουν τα βακτήρια και αυξάνουν την υγιεινή μεταξύ των πλύσεων.

Πώς να πλένετε αποτελεσματικά τα χέρια σας

Το τακτικό και σχολαστικό πλύσιμο των χεριών είναι σημαντικό και βοηθά στην πρόληψη της εξάπλωσης των μικροβίων. Ακολουθήστε τις οδηγίες των επίσημων φορέων για να πλένετε σωστά τα χέρια σας:

Βάλτε λίγο σαπούνι ή τζελ Johnson's Pure Protect στα χέρια σας

• Προσθέστε λίγο νερό και τρίψτε τα χέρια και τους καρπούς σας για 40 έως 60 δευτερόλεπτα. Για να κάνετε το πλύσιμο των χεριών των παιδιών σας στο σπίτι πιο διασκεδαστικό και πιο γρήγορο, μπορείτε να τραγουδήσετε ένα τραγούδι μαζί τους ή να μετρήσετε τα δευτερόλεπτα σε άλλη γλώσσα, θα περάσουν υπέροχα!

• Ξεπλύνετε καλά τα χέρια σας.

• Στεγνώστε τα χέρια σας με μια καθαρή, στεγνή πετσέτα ή με χαρτί μίας χρήσης.

• Επιπλέον, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα Johnson's® για την πρόληψη των ξηρών ή ερεθισμένων χεριών.

Πόσο συχνά συνιστάται να πλένετε τα χέρια σας

• Όταν επιστρέφετε στο σπίτι ή κατά την άφιξη στον χώρο εργασίας

• Μετά την επιβίβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς

• Πριν από το μαγείρεμα και μετά το φαγητό

• Πριν ταΐσετε και πριν φροντίσετε ένα μωρό

• Μετά την αλλαγή της πάνας του μωρού

• Μετά τη χρήση του μπάνιου

• Πριν και μετά τη φροντίδα ενός ασθενούς

• Όταν τα χέρια σας είναι πολύ βρόμικα!

Φυσικά συστατικά

Η Johnson's προσφέρει προϊόντα με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε την επιδερμίδα  σας απαλή  και καθαρή, κάνοντάς τη  να φαίνεται ενυδατωμένη και υγιής.. Επίσης αφήνει την επιδερμίδα  σας φρέσκια και αρωματισμένη.

Μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε τα προϊόντα Johnson's καθώς σας παρέχουν την προστασία, τη φρεσκάδα και την απαλότητα που χρειάζεστε σε καθημερινή βάση, διασφαλίζοντας ότι εσείς και η οικογένειά σας θα παραμένετε ασφαλείς, προστατευμένοι και φρέσκοι.

JOHNSON'S για τη φροντίδα και τον καθαρισμό ολόκληρου του σώματος σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες

Στην Kenvue, δεσμευόμαστε να βοηθούμε ανθρώπους και κοινότητες σε όλο τον κόσμο να διαχειριστούν τις πρωτοφανείς επιπτώσεις της COVID-19. Οι ομάδες μας εργάζονται ενεργά για τη διατήρηση της παραγωγής προϊόντων υγιεινής για τον τελικό καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένων αυτών της μάρκας JOHNSON'S®.

Εκτός από τη διατήρηση της σωστής υγιεινής των χεριών με σαπούνια ή τζελ χεριών, είναι επίσης πολύ σημαντικό να διατηρείτε το σώμα και τα μαλλιά σας καθαρά, καλά περιποιημένα και ενυδατωμένα.

Στην Johnson's® έχουμε επίσης προϊόντα για τη φροντίδα και τον καθαρισμό των μαλλιών και του σώματος των μωρών, παιδιών και ενηλίκων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να διατηρήσετε την επιδερμίδα  και τα μαλλιά σας καθαρά καθώς και να τους χαρίσετε μια υγιή λάμψη.

Τέλος, για να περιποιηθείτε, να ενυδατώσετε και να φροντίσετε την επιδερμίδα  σας μετά το μπάνιο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε λοσιόν ή κρέμα Johnson's®, χωρίς χρωστικά, θειικά και φαλλικά. Έτσι, η επιδερμίδα  σας θρέφεται και ενυδατώνεται για περισσότερο καιρό!

Επιστροφή στην κορυφή